Aukland dag 17

Waiheke – Mudbrick Wineyard

I dag gikk det greit med en sen frokost. Vi har sjekket inn i en moderne leilighet i en 30 etasjers «Skyskraper» et stenkast fra havnen i Auckland. Deilig, denne leiligheten har alt, også vaskemaskin og tørketrommel – vi er nullstilt i klesveien og folk trenger ikke å gå på andre siden av gaten for å passere oss lengre. 

I går kveld studerte jeg taket på nabobygget hvor det hang noen tau og alt så både bratt og skummelt ut. Dette ble morgenens underholdning.

Alt dreide seg om høyde. En mann dukket opp på det omtalte nabotaket og startet vandring uten sikring….. spooky. Neste oppdagelse var morgenens vandring og hopping fra Skytower. Der startet de med å sende grupper rundt på utsiden av tårnet, vandrende på en «planke» av en sti.

Vandringen starter rundt tårnet. Selv copiloten ville ikke prøvd dette.
Her kommer neste gærning i det han kaster seg ut. Se flere bilder i arkiv.

Samtidig drev andre med å hoppe i fritt fall ved bruk av liner. Tiden ned var sekunder. Alt beskuet fra frokostbordet.

Der suste vi av gårde på det vi kaller en «westamaran» til Waiheke. En litt avslappet øy ca 40 min. fra sentrum. En sti gjennom skogen førte oss til Mudbrick, en anerkjent vingård med fantastisk utsikt mot Auckland, god vin, god mat og omgivelser som alene er verd turen.

Lurte litt på hva logoen er – det er en lysekrone.

Vi traff ikke på happy hour, men det ble både vin og mat. Sliter litt med navn, men det var både rød og rosévin med lammeskulder og noe snop etterpå.

Like før oppvasken mens smilet var på topp!

På vei ned samme sti til båten lyttet vi til fuglene som nå oppdaget at det mørknet og da skal det lages konsert …. Etter en vinsmakedag kan det hende man må gjøre noe i etterkant og det er vel greit alene på en sti. Tok oppstilling og alle forberedelser var utført, da ropte en stemme bak meg: Are you lost? #%&@@ NO – I`m peeing. Det var et følge på segway som tok turen gjennom skogen. Både fred og fuglelyder ble borte.

Etter retur til Auckland lurer jeg nå på hvilken badebukse jeg skal reise i i morgen, til Tahiti – Fransk Polynesia.

See You, som han sa i badekulpen i forgårs, regner ikke med han tar billetten?

Så kom gribbene.

I dag har vi nett som funker og da er det lagt ut videosnutter under: bilder/arkiv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *