Moorea dag 20

En dag i tropene, og hvilken dag , -)

Her var det mørkt sa kj…, men her er det mørkere. Fascinerende mørkt. Her skrur noen av lyset og da er det som på feriekoloni. Lyset er av etter kl 18. Vi er ikke i koloni, men på ferie og det er garantert mørkere en der de slo av lyset kl…
Sitter nå ute på terrassen/bryggen i en meget behagelig varme hvor ingen justering trengs.

Grønt og spektakulært.

Opp kl 0650 for å bli med på dykking. Kom raskt i båten og ut forbi lagunekanten/revet.
Målet i dag var å se annet enn lånehaier, her ble det av den ekte typen og i flere variabler i størrelse og benevnelse. To dykk i en meget behagelig temp og superklart vann. Mellom dykkene fikk vi tid til å se knølhval som hoppet, mange.

Når skyene lettet

Skyene hadde lettet og øyen kom frem som et slott som steg fra vannet. Blått, grønt og blått igjen. Når luften og vannet er så klart, kommer fargene ekstra sterkt frem.
Tilbake i hytten fikk jeg en manjana beskjed: capitainen var syk i dag, men etter litt forhandlinger skulle han være frisk til kl 12.45 i morgen (vi får se):

Bilde av hytten på retur fra dykking

Alternativet ble en god padletur i lagunen i hver sin «kajakk». Det ble faktisk en god tur, så lang at en av oss fikk blemmer i hendene. Flott å se øyen på litt avstand, spesielt med tanke på fjellene.

Det flyter mange kokosnøtter og av og til ar det vanskelig å se forskjell…

Dagens solnedgang – nesten presis i vest.

Siden det er ferie og ikke så mye å skrive om i dag får dere heler gå ut og nyte finværet, for det skal vi i morgen: 4W drive i 4 timer så seiltur (om han e frisk).

PS – alltid et PS, for jeg hadde jo glemt dagens virkelige hendelse. Det er en som har både stått ved og oppfylt sine lovnader. Det hele startet sånn ca i 2015 under en diskusjon om interesser. Jo jeg driver med dykking, og jeg driver med alt som er høyt, kaldt og går bortover og nedover. Da har vi noen utfordringer og eg kan sikkert bli god på ski og du kan sikker bli god på bunnen. Og tro det eller ei: den som er både mor og bestemor var god på bunnen i ca 9 sekunder i dag og det for første gang i livet. Vi har noe å feire, bare synd vi tok den billigste rødvinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *