Biltur Australia dag 6

Dag 6 Australia

Vi endte opp med ny rekord i går kveld, 21. etg. på hotellet i Brisbane.

Riktig spoky med vindu fra gulv til tak bare 80 cm fra sengen.

På gaten neste morning var det herlig varmt vær og en liten spasertur til den ventende bilen. Bilen stod i et mørkt parkeringshus, trangt var det også. Besluttet å kjøre ut bilen for å få inn kofferten. Til min store overraskelse hadde de gitt meg en bil uten pedaler og ratt! Fuck – gikk 5på det man ikke burde i Australia, kalles venstre kjøring #&%

Turen forbi «Goldcoast», som kan ligne på Miami Beach, gikk på 8 felts motorvei og venstrekjøring var enkel når fire felt gikk i samme retning i de neste 2 timene. Kjørte av for vår tradisjonelle brunch, som i dag ble tatt i Cabarita. Hvor vi også tok veien til det kjente minnesmerket – se bilde under.

Klikk opp for å se tekst.

Merkelige menyer de har her down under, de er merket med KJ/kalorier  med store tall, og leter du godt finner du prisen.

På veien ned til Cabarita passerte vi mange overgangsfelt for Koala-bjørner. De var merket både med skilt og brede grønne felt med gule sidestriper over veien.

Det første ville dyr/fugl i Australia ble Wild turky (kalkun).  Sorte på farge med røde hoder. Først en over veien fremfor bilen (flygende), siden dukket de opp rundt bena på oss både her og der….. Har hatt 34 gr på det meste i dag.

Turen til Byron Lighthouse ble en positiv opplevelse på Australias østligste punkt. Der fikk vi se knølhval blåse og ikke minst: kuleis i megastørrelse. Mistenker at ungdommen som serverte trodde hun laget alle til seg selv.

Svingte forbi verdens største reke ved Ballina og fikk solnedgangen over det australske landskapet på sitt beste. En liten avstikker førte oss til planlagte Yamba for natten. Motell denne gangen. På veien hadde vi sett de første Kakaduene, men her, gudbeire meg, 100drevis i trærne som skrek for natten. Et lurveleven som bare hører Australia til.

Da holder det med en reke

Mexicansk mat i kveld. Sammen med mange surfere som var fornøyd med dagen som hadde hatt både vind og varme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *