Flyturen dag 0

Da er vi igang etter 6 måneders planlegging.

Nøye arbeid og generalprøve ved første innskjekkning – billett-appen virker ikke og utskrift viser ikke nummer, gisp, blir alt avlyst nå?
Neida, jeg har med backup-person også som er duplikat av alt. Dette går bra! Så kommer neste: flyet er overbokket, kan vi ta et annet fly?
Nei det kan vi ikke, neste hinder passert.
På Flesland var det bare en person som ble ropt opp på de to timene:
Kan Åse Carlsen komme til….
Flashback 50 år tilbake – fru Carlsen «Frode`n sin mor i tredje ref. Sandviksveien 99a».

Vi fløy med den nye «jet`n» til Widerøe til Helsinki og det var en positiv opplevelse,

I Helsinki stod mye av skiltene på kinesisk så vi skjønte fort at dette er portalen til østen og med 95% asiater om bord, så stemte vel det.
Her ble det et helt nytt Airbus 350 fly som overgikk Dreamlineren i «lysshow» i taket. Det var nesten som om taket ble borte og skyene kom fram. Se bilde: PS det lever i tillegg til lyset

Neste pluss: jeg hadde nettopp fortalt om en avgang fra Hongkong med kamera i snuten, men her hadde de det både i snuten og på halen.
Dritstilig, spesielt ved avgang og landing.

Så må jeg bare kommentere ordensmennesket, begge har spist opp og de samler inn for å tømme avfallet i boset, men må vi da rydde først?

Gammel teknologi: sammen med 300 kinesere på flyet var det mange aktive skjermer, men bare ET lys, gjentar: bare ET lys, til gammel teknologi.

Etter en vakker soloppgang var det landing i Shanghai og……
prøv en så stor flyplass uten en minibank, feil det var en, men det tok bare en time å finne den. Da kommer Ingegerd med en 100 lapp, men vi viste ikke hvor mye den var verd. Prøver å spørre en kineser om hvor mye den er i US$ Og får bekrefte 100 dollar. Feil igjen – bekreftelsen var bare at 100 er 100 @#$?`»»

Så var det tid for dagens første høydepunkt, JIPPI!
Har du noen gang sett en jernbanevogn full av menn som jubler av glede så nesten gråten tar de? Det så vi i dag da Maglevtoget passerte 430Km.
Whow, Whow, Whow….

Etter å ha prutet taxien ned fra 200 Yuan til 100, var vi på hotellet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *