Kart Miami – Key West

Her valgte vi en tur over alle broene til sydspissen av USA

Miami
Miami er en by i den amerikanske delstaten Florida. Miami ligger i Biscayne Bay-området, mellom Everglades nasjonalpark og Atlanterhavet. Miami er den største byen i kommunen Miami-Dade basert på folketall, men kun den nest største byen i Florida basert på areal. Miami ble offisielt utnevnt til by den 28. juli 1896.
Befolkning: 408 568 (2010)

Key West
Key West er en by i Florida Keys i Florida i USA. Byen er det sørligste punktet i Fastlands-USA og det vestligste tettstedet i Florida Keys.
Befolkning: 25 208 (2017)

Vi skal bo midt i «smørøyet»
Det blir en lang tur, hele 16 timer med opphold, tur retur. Får håpe det blir en avslappende dag med mye å se på. Dette er jo klassiske steder vi kjenner igjen fra mange filmer. For de som ikke vet det: Key West er sydspissen av USA og der Ernest Hemingway bodde deler av livet.
Dette er ganske sprøtt: klikk på bildet og få opp et flyfoto – dra deg oppover i bildet: zoom inn og ut. Se hvor mange som har båt (kan ha) i hagen, 1000, 10 000 eller 100 000? Jeg tror kanskje flere. Ikke gi deg før du er ute av byen og litt til….. Du må faktisk dra langt innover i landet også (zoom langt ut)
Når du er ferdig kan du gjøre samme øvelsen nedover – helt til Key West :•)
Lenke til Reiseinformasjon – hjelp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *