Kart Tahiti

Mye blått og lite «land». Stillehavet er stort – det dekker halve kloden….

Fransk Polynesia
Fransk Polynesia er et selvstyrt område i Polynesia i det sentrale, sørlige Stillehavet. Det tilhører Frankrike, har status som oversjøisk samfunn med indre selvstyre og har siden 2004 blitt betegnet som et oversjøisk land. FN regner Fransk Polynesia som et ikke-selvstyrt område.
Orohena er Tahiti´s høyeste fjell. Det når 2 241 moh. Fjellet er den største av de to utslokkede skjoldvulkanene som danner øya Tahiti.
Hovedstad: Papeete
Kontinent: Oseania

Bora Bora
Bora Bora er en vulkansk øy og en kommune i îles Sous-le-Vent i Selskapsøyene i Fransk Polynesia i det sentrale sydlige Stillehavet. Den ligger omtrent 265 km nordvest for Tahiti. Øya er 10 km lang og 4 km bred, og er omringet av korallrev.
Høyeste punkt: Otemanu (727 m)

Her er våre tre reisemål. Bora Bora (det lokale navnet er Vaitapa) i nord, Moorea og Tahiti. Flyturen mellom Tahiti og Moorea blir turens korteste: 15 min. Det blir en liten bonus med mellomlanding på en av øyene på vei til Bora Bora.
Her skal vi bo på Moorea.
Seiltur 17.09
Dykking er bestilt 18.09
4WD tour er ordnet 19.09
Vårt bosted i lagunen på Bora Bora. Klikk på kart.
Heldagstur på sjø og land
Dykking bestilt 21.09

Klikk på bildet over og få en «flytur» rundt Bora Bora

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *