Shanghai dag 2

Glemte å fortelle at det var lørdagskveld i går og det i storbyen, metropolen…, men hva så? På antall pubber, utesteder etc. og lukkertider, så kunne byen vært styrt av en sørlandsk menighet. Lysene gikk kl 23.
Riktignok er dette i sentrum, men det er her hotellene er…?

Stilig båtdekor med Kinaflagg

Legg merke til lekteren i bildet over. Det renner en strøm av de nedover og oppover elven. Styrbord oppover for de som er kjent med det. På ettermiddagen kunne man gått fra de ene til den neste hele veien oppover.

Regn i dag (søndag). Starter med lunsj, se bildet. Full pakke for ca 150.- kr for begge.

Skam på oss, halvparten lå igjen og det var ikke fordi det ikke smakte, men det var for mye mat. På bordene rundt oss var resultatet mye det samme, men kinesere spiser mye og er tynne som økonomien i Venezuela.

Fint med spahotell, 5 stjerner, når det regner ute. Basseng og sauna (ingen kamera i sauna, men i ..). De er like dypt med trynet i mobilen her også. Så nettopp en som mistet 2 heiser og stod likedant når jeg for.

Det ringer på rommet. En dresskledd mann spør om rommet var bra? Sikkert noe av servicen. Husene skraper på skyene nå.

Det kryr av «halvpoliti» her. En jaget meg vennlig ned fra en benk jeg stod på for å ta bilder. Å spise med pinner går bra. Alternativet ser ikke så bra ut selv om vi får engangshansker. Ølglassene er veldig små – trodde noen virkelig var ram på spriten, men det var ikke drammeglass – det bare så slik ut. Har et «clu» om hvor stjernen i logoen til Heineken kommer fra:

Har igjen tatt turen til skyline «showet» og det er verdt reisen.

Trykk på bildet for video

Trykket på vannet i dusjen er som fra en høytrykksspyler.
På gaten så vi en dame som løp etter hunden sin og la en serviett under før den gjorde forretninger. Vi forlater et land som har kontroll og orden. Kan ikke si vi har sett landet, men opplevd det?

Opp å stå, ut å gå – klar for neste: Hong Kong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *