• Litt om opplegget for turen.

Her er full oversikt over havner og anløpstider – klikk opp bildene. :

Vi skal ikke til Geiranger og Hjørundfjorden – for tidlig i sesongen.

Her er skipet – vi gleder oss:
PS – klikk opp bildene, klikk igjen og neste bilde kommer.

Steder vi håper vi får se, og gjerne i godt vær:
Klikk opp bildene, klikk igjen og neste bilde kommer.

Kystreisen fra Bergen til Kirkenes med Havila Kystruten vil bli en uforglemmelig opplevelse som tar oss gjennom noen av Norges mest majestetiske og uberørte landskap. På denne reisen kan vi forvente å oppleve en blanding av kultur, natur og historie som er unik for denne delen av verden.

Fra starten i Bergen, seiler vi nordover mellom fjorder og øyer. Underveis passerer vi idylliske kystlandsbyer, dramatiske fjorder og imponerende fjellformasjoner. Havila Kystruten tilbyr også muligheten til å utforske mindre kjente perler langs kysten, steder som ofte overses av turister, men som skjuler utrolige skatter av kultur og naturskjønnhet.

Et av høydepunktene på reisen er å utforske de arktiske områdene. Når vi nærmer oss Kirkenes, kommer vi inn i regioner preget av midnattssol om sommeren og nordlyset om vinteren. Kirkenes selv er en spennende destinasjon med sin rike kultur og historie knyttet til gruveindustrien og grensen mot Russland, men det får vi ikke tid til ,-(

Underveis på reisen med Havila Kystruten kan vi også delta på guidede turer og aktiviteter som kajakkpadling, fotturer i naturen og besøk på lokale museer og attraksjoner. I tillegg til å utforske landskapet, kan vi også nyte deilig mat basert på lokale råvarer og oppleve den varme gjestfriheten til de ansatte om bord.

Uansett om vi er interessert i natur, kultur eller eventyr, vil en kystreise fra Bergen til Kirkenes med Havila Kystruten gi oss minner for livet og en dypere forståelse for den unike sjarmen til Norges kystlinje.

Returen går med fly:

PS – vi flyr med Norwegian